Материалы за February 2020 года » №21 ЖОББМ
Zhambyl region
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№21 жалпы орта білім беретін мектебі"
Education Department of Kordai district
Reception room :
+7(72632) 2-51-28
bookkeeping:
+7(72632) 2-51-28
Version for
visually impaired
» Материалы за February 2020 года
«Мектептегі тамақтандыру»
27
февраль
2020
«Мектептегі тамақтандыру»
 «Салауатты өмір салтын қалыптастыру» мақсатында  № 21 жалпы білім беретін мектеп оқушыларын ыстық тамақпен қамтамасыз ету  үшін  мектепте ата-ана комитетінің ұсынысы бойынша ата-аналар есебінен   бір мезгіл жеңілдетілген  ыстық тамақпен  қамтамасыз ету туралы ортақ шешім қабылданды.  Мектепте   барлығы 914 оқушы тіркелген. Жалпы ыстық тамақпен қамтылған оқушылар саны- 909  оқушы .  Оның ішінде ата-ана есебінен тамақтанатын балалар саны-865  оқушы,  атаулы әлеуметтік көмек алатын  отбасынан
«Халықаралық зерттеулер TIMSS, PISA, PIRLS тапсырмаларын орындауда педагог пен білім алушылардың әрекеттері»  тақырыбында аудандық семинар
26
февраль
2020
«Халықаралық зерттеулер TIMSS, PISA, PIRLS тапсырмаларын орындауда
​​​​ Аудандық білім бөлімінің әдіскері Карабаева А.Д. ұйымдастыруымен  №21 жалпы білім беретін мектебінде оқушылардың функционалдық сауаттылығын қалыптастыру мақсатында    «Халықаралық зерттеулер TIMSS, PISA, PIRLS тапсырмаларын орындауда педагог пен білім алушылардың әрекеттері»  тақырыбында аудандық семинар өткізілді.                                                                                                       
«Тиімді тамақтану- денсаулықтың негізі»
19
февраль
2020
«Тиімді тамақтану- денсаулықтың негізі»
№21 жалпы білім беретін мектепте   тиімді  дұрыс   тамақтануын насихаттау мақсатында мектеп медбикесі Қаналы Ардақ  Бауыржанқызы 2020 жылдың 12 ақпан күні «Тиімді тамақтану- денсаулықтың негізі»    тақырыбында 5 сынып  оқушыларымен    іс-шара  өткізді.   Іс-шара барысында  дұрыс тамақтанудың адам өміріндегі маңыздылығы, әсіресе мектеп жасындағы балаларға  дұрыс тамақтануы туралы және мектептегі оқушылардың  денсаулығын  нығайту  мақсатында ұйымдастырылды. 
Тиімді тамақтану бойынша  «Ашық есік» күндерінің  ұйымдастырылуы
18
февраль
2020
Тиімді тамақтану бойынша «Ашық есік» күндерінің ұйымдастырылуы
Тиімді тамақтану бойынша  «Ашық есік» күндерінің  ұйымдастырылуы Мерзімі :11-13 ақпан  Мақсаты :   мектеп оқушыларының тамақтануын ,  асханадағы санитарлық-гигиеналық талаптардың орындалуын, астың  ас мәзіріне сай дайындалуы қадағалау.       Мектеп   асханасында   11-13 ақпан   күні аралығында асханадағы астың  ас мәзіріне  сай дайындалуы  туралы «Ашық есік» күндері  ұйымдастырылды. Комиссия мүшелері  азық- түліктердің сапасын,  астың ас   мәзіріне  сай  дайындалып жатқаны туралы тексеріс